Tilbake /

Informasjonsmøte 18. januar kl 18-19

Steinerskolen i Kristiansand tilbyr et anerkjent pedagogisk alternativ til offentlig skole, med egen læreplan som dekker hele grunnskolen.

Steinerpedagogikken tilbyr til å begynne med en læringshverdag som vil ligge tett opp mot det barna allerede er trygg på, med sangene, ritualene og lekene gjennom dagen som i barnehagen. Opplæringen endres deretter gradvis i forhold til barnas vekst, og utvikling gjennom hele skoleløpet.  Fokuset ligger hele tiden på aktiv læring for hele mennesket, hvor vi tar hensyn til både kognitiv, sosial, kunstnerisk og kroppslig utvikling og læring. Derfor har også Steinerskolen i tillegg til tradisjonelle fag sentrert rundt språk, matte og digital læring, lagt stor vekt på kunstneriske fag. Musikk, eurytmi, drama, tegning, maling, håndverksfag, hagebruk og et vidt spekter av friluftsaktiviteter.

Er du mer nysgjerrig? Lurer du på om steinerskolen kan være noe for ditt barn? Da ønsker vi deg varmt velkommen til informasjonsmøte torsdag 18. januar kl. 18-19 i det blå bygget på Steinerskolen i Kristiansand.

Har du spørsmål, ta kontakt med daglig leder, Guro Wasland, på tlf 41 23 15 89.